Onze visserij

Op de beste stekken van de Westerschelde of Noordzee laat de Schipper de Waypoint voor Anker gaan.
Waar u, desgewenst met de beschikbare uitrusting aan boord, kan vissen op de vele vissoorten uit de Noordzee.
Wijting, Schar, bot, gul (Kabeljauw) maar soms ook tong, schol,makreel, zeebaars of zelfs haai.
De schipper vaart u naar de beste stekken en op de dag wordt ook gezorgd voor een hapje en drankje (alleen bij ankervissen!)
Alles wordt voor u in het werk gesteld om een geweldige visdag op het water te beleven.
Neem gerust een kijkje in de agenda voor beschikbare plaatsen of neem contact op met ons.

Zomerse visserij…

Haai!!!

We mogen gerust stellen dat de nieuwste ‘big game’ Noordee vis met stip de Gladde gevlekte haai is! Jawel! Haaien in de noordzee!

Exemplaren van een meter en zelfs groter komen steeds vaker voor!

Wil je ook een keer een echte  nederlandse haai vangen? Bel gerust en we gaan onze best doen om uw droom te verwezenlijke!

Zodra de water temperatuur weer rond de 10 graden komt, komt ook één van Neerlands meest geliefde platvissen weer binnen ons bereik. De Tong blijft nu eenmaal de meest begeerde platvis voor velen. Vandaar dat we besloten hebben om ons tijdens de zomermaanden ons hier op te specialiseren. Aangezien uw schipper nog een bedrijfje heeft waar hij in de zomerperiode druk mee is blijft vaak alleen het weekeind over.. Check hiervoor onze online agenda voor de beschikbaren data

img_3005

Scholvissen


Als in het voorjaar de zon kracht aan het winnen is en geregelt schijnt, kunt u met de Waypoint een schollentrip boeken naar de Frans/ Belgische visgronden in de Noordzee.
In het voorjaar kan je hier namelijk gericht vissen op grote schollen die zich graag op de ondiepe zandbanken van de Noordzee ophouden.
Ook op deze dagen wordt u voorzien van een hapje en drankje door de Schipper en is een uitrusting en aas aan boord om er een onvergetelijke dag van te maken.

Tip: Gebruik bij het vissen op Schol ook eens een rol loodje (100/150 gr) om slepend te vissen. Soms is de Schol een actieve jager en is dan op deze manier erg goed te vangen.

Uptide vissen

Illustratie & Ontwerp RHOI-design – 2013 – www.rhoi-design.nl

Wrakvissen!

Vaak hoor je dat er echt niets meer te vangen is op de wrakken.. Daar zijn wij het uiteraard niet mee eens! zeker in de zomermaanden is er leuk vis te vangen op sommige wrakken! het is natuurlijk niet te vergelijken met 20 jaar terug.. kisten vol met kabeljauw komen helaas nog maar zelden voor, maar een leuke gul of polak, wat makrelen en andere “bijvangsten” maken dat een daagje wrakvissen toch een zeer leuke bezigheid blijft. In de winterperiode is de bijvangst vaak minder maar de kans op een mooier formaat kabeljauw weer groter.