Speciaal voor december januari en februari heb ik de Orka Whale uit het stof gehaald😅 een oude hobby is weer in ere hersteld en we zijn druk aan het vissen op snoek, baars en snoekbaars in de Biesbosch.

Het was weer even zoeken maar na een aantal trips begint het weer lekker te lopen met de vangsten. Soms is het taai en komt er maar een enkele vis boven en andere dagen raak je gewoon de tel kwijt!
Ook al vang je weinig is het nog volop genieten van dit unieke natuurgebied. Zo zien we geregeld reeën lopen of zwemmen of je ziet de arenden die zich ophouden in dit gebied. Ook de ijsvogel is goed vertegenwoordigd en dan bestaat er altijd nog de kans dat je oog in oog komt te staan met een bever.

Zo is een visdag in nationaal park de Biesbosch altijd een unieke beleving!

Wil jij ook een keer een dag mee de Biesbosch in neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Op de Orka Whale heb ik plaats voor maximaal 3 gasten. De sterke Yamaha 60pk geeft de boot een max snelheid van 60 kmph waardoor we snel kunnen schakelen tussen de diverse stekken. Ook is de boot voorzien van een front troller met gps functie zodat er zeer stil en accuraat gevist kan worden. Ook aan het zitcomfort is gedacht, het enige wat ontbreekt is een toilet.. Voor ons kerels is dat geen probleem. Voor echte noodgevallen is er een toilet emmer aan boord en zetten we je even op een eiland af😉

Aangezien er diverse zeer kostbare attributen worden ingezet tijdens een vis trip en deze ook niet het eeuwige leven hebben vraag ik hier wel een vergoeding voor..

Een hele dag in en om de Biesbosch, incl gebruik hengels en ‘kunst’ aas inclusief vangstgarantie! Kost u €195,- (bij 1 of 2 personen) een 3e persoon vaart voor €55,- mee.

 

We vertrekken rond 8.00/8.30u vanuit de jachthaven te Drimmelen richting de Biesbosch. Rond de klok van 16.00u keren we weer terug naar de haven. 

Ja u heeft het goed gelezen!  Ik geef vanggarantie! 
vangt u tijdens uw visdag helemaal niets dan kunt u zich een andere keer geheel op mijn kosten revancheren👊

Waar u zelf rekening mee moet houden is gepaste kleding! (Liefst een warmte pak of een goed regenpak) En u zorgt voor uw eigen proviand. 
Dan zorg ik voor een prachtige ervaring in het mooiste natuurgebied van Nederland!