Zeebaars vissen op zijn best!

Van mei tot en met september zetten we de Orka Kwx 535 in voor zeebaars trips met maximaal 3 gasten!

Dankzij de krachtige 100pk Suzuki kunnen we straks super snel en muis stil nóg dichter bij de beste zeebaars stekken komen!

Deze zeebaars tripjes duren ca 6 uur en als er al een dag vaart is gepland kan er zelfs nog een avondje worden geboekt.

 

Safety first!!

Tijdens deze tripjes dient men zich wel aan enkele veiligheidsregels houden…

1. Een reddingsvest dragen is aan te bevelen.  Hiervoor hebben we self inflatabel vesten aangeschaft waarvan je bijna niet voelt dat je er een draagt.

2. U mag 2 baarzen pp van minimaal 42cm mee nemen volgens de richtlijnen, respecteer deze regels aub.

3. Vis schoonmaken aan boord is NIET toegestaan! ( vis slijm en afval maakt de vloer van de boot levensgevaarlijk glad) Neem een kleine koelbox mee met wat ijs als u een visje mee wilt nemen. Uiteraard kan daar ook wat te eten en drinken in voor het geval u trek krijgt.

4. De schipper beslist!!

De omstandigheden op zee kunnen zeer snel omslaan, als schipper ben ik verantwoordelijk voor alle opvarenden dus als het in mijn ogen onverantwoordelijk is gaan we terug! 

5. Neem max 1 hengel mee en een klein tasje met wat kunstaas.
(blauwe viskisten worden ivm ruimte gebrek NIET toegelaten aan boord!! Laat die dus lekker thuis)

—————————————————
Roofvissen in en om de Biesbosch!!

Speciaal voor de winderige dagen heb ik de Orka 535 ge-upgrade en is een oude hobby weer in ere hersteld. Stel dat we straks een uitval dag hebben op zee kunnen we u straks tenminste een alternatief aanbieden! Helaas is er niet voor iedereen plek op dit platform maar 2 tot 3 gasten kan ik gerust mee nemen.

Wil jij ook een keer een dag mee de Biesbosch in neem dan gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken. De gloednieuwe super stille Suzuki 100pk geeft de boot een topsnelheid van ruim 60kmph waardoor we Supersnel kunnen schakelen tussen de diverse stekken. Ook is de boot voorzien van een Minn Kota front troller met gps functie zodat er zeer stil en accuraat gevist kan worden. Ook aan het zitcomfort is gedacht, het enige wat ontbreekt is een toilet.. Voor ons kerels is dat geen probleem. Voor echte noodgevallen is er een toilet emmer aan boord en zetten we je even op een eiland af😉

Aangezien er diverse zeer kostbare attributen worden ingezet tijdens een vis trip en deze ook niet het eeuwige leven hebben vraag ik hier wel een vergoeding  voor natuurlijk. 

We vertrekken rond 8.00u richting de Biesbosch. Rond de klok van 16.00u keren we weer terug naar de haven.

Waar u zelf rekening mee moet houden is gepaste kleding! (Liefst een warmte pak of een goed regenpak in de koude periode) En u zorgt voor uw eigen proviant
Dan zorg ik voor een prachtige ervaring in het mooiste natuurgebied van Nederland!

Volg ons op onze Facebookpagina voor recente vangsten.